Autor: 021.rs

Novi Sad
04.02.2017.
13:21 > 14:02
Rektorat Univerziteta u Novom Sadu vršio je nezvanični pritisak da se promene učesnici tribine i sadržaj izložbe "20 godina EXIT aktivizma", saopštili su danas organizatori.
  • Mila

    05.02.2017 09:14
    Rektor koji reketira
    Ne čudi reakcija rektora u svetlu njegovog ponašanja prema plebsu. Možda da pišete i o tome kako reketira istraživače koji imaju projekat prijavljen preko Univerziteta, uzimajući im 15% po pravilniku koji je sa uveo. Čist reket!
  • Osoba M

    05.02.2017 07:55
    Rektorat je u cvrstoj sprezi sa svojim SNS drugarima, dok je EXIT ojadio grad Novi Sad, svoje radnike (volontere), a pogotovo tvrdjavu, time sto nije ulozeno nista u njenu obnovu, iako su jasni znaci propadanja, samo da bi povecali zaradu. Ista je to fela.
  • Koriolan

    05.02.2017 07:16
    Već dugo se pitam
    Exit - Founded by, Dušan Kovačević, Bojan Bošković, Ivan Milivojev.Kud se dedoše druga dvojica osnivača, kad se samo eksponira Kovačević?
  • Roza Luksemburg

    04.02.2017 23:33
    Rektor kojeg je dovela Demokratska stranka ima sve muke ovog sveta da se umili novoj vlasti. Mada se i SNS sada kune u EXIT, ne treba zaboraviti da je EXIT stvoren kao festival angažovan protiv politike Miloševića i njegovih radikalskih saboraca koji su pokušavali da budu gori i od samog Miloševića. Festival je čedo Novosadskog univerziteta i uvek je do sada na njemu imao podršku. Kako su se radikali premaskirali u Evropljane pod imenom SNS, rektor izgleda misli da je škakljivo podsećati gde su doskora bili, te otud ove komične i panične odluke 24 sata pre otvaranja izložbe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna